TINY COTTONS

Tiny Cottons är baserade i Barcelona och tillverkar sina kläder på fabriker i Europa. När kläderna är på ritbordet är fokus på lekfullhet och spännande mönster, skärningar och tryck.

Plaggen tillverkas i mycket högkvalitativa bomullsfibrer ifrån merinoull, allt för att få fram komfortabla plagg i toppkvalitet.

Hos Four Kids hittar du leggings, tröjor, bodys, byxor och andra produkter ifrån Tiny Cottons.

NOVA STAR

Nova Star är ett klädmärke och företag som grundades i Stockholm 2004 av Helena Orlenius. Företaget är döpt efter grundarens dotter; Novalieh, det franska ordet för ”ny vacker stjärna”.

Nova Star är ännu idag ett familjeföretag som blandar in en stor portion glädje i sitt arbete, särskilt för de klädesplagg som är signaturen för klädlinjen: jeans som är gjorda för barn som gillar aktiva lekar och som har mycket spring i benen.

SMÅFOLK

Kläderna som Småfolk erbjuder är av en hög kvalitet som tål att användas även i de häftiga lekar som många unga barn utsätter sig själva och sin omgivning för. Sortimentet är även mycket färgglatt, en egenskap som många barn uppskattar i sina kläder. Majoriteten av alla kläder och hela utbudet riktat till spädbarn är Ecotex-certifierat.

KOOLABAH

Det Göteborgsbaserade Koolabah bjuder på fantastiska mönster och print.

Hos Fourkids.se hittar du dessa plagg som bjuder på hög kvalitet och en lekfullhet som är svårslagen. Koolabah gör sina plagg unisex med fokus på funktionalitet och ergonomi.

Soft Gallery

Soft Gallery grundades 2007 av duon Barbara Hvidt and Tine Holt Møller som båda har ett intresse av att skapa kreativa kläder.

Soft Gallery har en särskild specialitet som du kanske kan gissa från deras namn. ”Soft” efter deras mjuka kläder och ”Gallery” som galleri eller konstmuseum. Många av kläderna som du kan hitta i sortimentet har nämligen tryck skapade i kollaboration med både lokala och internationella konstnärer.

MODÈERSKA HUSET

Modéerska Huset gör mode för lekande, utforskande, fantiserande och fantastiska barn, med massor av handritade mönster i mjuka färger. Här ligger fokus på att få fram bekväma plagg med en passform som ska kännas skön.

Jenny Modéer heter grundaren och designern bakom Modéerska Huset som hon startade 2011. Plaggen tillverkas i ekologisk bomull i en liten fabrik i Turkiet, dit Jenny åker för att se till att produktionen följer alla lagar och regler.

Petit by Sofie Schnoor

Historien bakom Petit by Sofie Schnoor börjar 2007 i Danmark då den mamma som klädlinjen är döpt efter, blev inspirerad av sina barn att följa hennes dröm om att arbeta med kläddesign.

Den första kollektionen lanserades strax efter att företaget hade bildats och sedan dess har de populära kollektionerna avlöst varandra. Kläderna är gjorda med visionen att de ska vara en inbjudan till ett universum där barnet ska vara centrum.

MINI A TURE

Hos Fourkids.se hittar du kläder med mjuka och naturliga färger från Mini A Ture. Mini A Ture är ett danskt varumärke som startades år 2001.

Kläderna håller hög kvalitet, har ett klassiskt snitt och samtidigt funktionella och bekväma att leka och röra sig i. Designen grundar sig i vårt Nordiska tänk och passar till både vardag och fest.

HOW TO KISS A FROG

År 2006 grundades How to Kiss a Frog av Malin och Maria Holmberg. Märket har sina rötter i Stockholm och målsättningen är stilfulla plagg med inspiration ifrån sagor, färg och självklart även barnen.

Dessa plagg är något alldeles extra - kläder att älska! Du hittar dessa pärlor hos Four Kids, alltid med fri frakt.

NOA NOA MINIATURE

Året var 1981 när de danska bröderna Harald och Lars Holstein på norra Själland startade Noa Noa som ett romantiskt och mjukt alternativ inom modevärlden. På Thahitiska betyder Noa Noa "enkelt och harmonistk", vilket vi måste säga återspeglar kläderna perfekt!

Noa Noa har högst ställda krav på sina leverantörer när det gäller kvalitét, men minst lika höga när det kommer till socialt ansvar.

Noa Noa är medlem i BSCI - Business Social Compliance Initiative.