Four kids AB

Four Kids AB är ett ungt företag med viljan att leverera väldesignade barnkläder med högsta nivå av kvalitét och kundservice.

 

 

Four kids AB

Four Kids AB är ett ungt företag med viljan att leverera väldesignade barnkläder med högsta nivå av kvalitét och kundservice.

 

 

Med stort engagemang, intresse och vetskapen om att störst inte behöver vara bäst, startar Four Kids AB webbutiken fourkids.se med målsättningen att skapa en personligare e-handel, där du hittar barnkläder till bra priser.

Som kund kan du alltid ringa till oss och få svar på dina frågor. Är du osäker på färg, form, material, storlekar eller vad det än kan vara, kontaka oss! Vi erbjuder dessutom att guida dig genom köpet, som en slags "Personal Shopper". Kontakta oss så bokar vi en tid! Har du vägarna förbi vårt kontor? Slå en signal så är du välkommen upp att klämma och känna på våra produkter, vi bjuder gärna på en kopp kaffe! 

I vår affärsidé finns det en tanke kring vilka leverantörer vi jobbar tillsammans med. Det finns en uppsjö med leverantörer, märken och designers när det kommer till barnkläder. Vi vill att våra samarbetspartners delar vår tanke om att jobba långsiktigt. Vi vill bygga vårt egna varumärke genom att hela tiden, i varje moment, jobba för att ha nöjda kunder, därav vår vilja att kommunicera med våra kunder - allt för att minimera risken för en missnöjd kund.

Vi tror på långsiktigthet - både i produkter, tillverkning och kundrelationer!