Leveransvillkor

När du handlar hos oss ingår alltid moms och fri frakt (köp över 200:-) i det angivna priset. Vi levererar alla produkter och tillbehör kostnadsfritt inom Sverige, i samarbete med speditörer som Postnord och Schenker. I normalfallet levereras försändelsen till din brevlåda, är paketet för stort för att lämnas i brevlådan, får du en avi och kan därmed hämta ditt paket på närmsta ombud.

Speditorer

Leveranstiden är normalt ca 1–3 arbetsdagar. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. 

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. 
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Returer

Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Four Kids AB står inte för returkostnaden, såvida det inte är en reklamation. Vid reklamation står vi för returkostnad, observera att reklamationen ska godkännas av oss innan den återsänds. Har du upptäckt fel på en vara, ring oss på 031-309 99 00 eller maila på info@fourkids.se

Du är skyldig att återsända varan i samma goda skick som när du fick den. Det är viktigt att du paketerar returen väl. Om varan eller förpackningen skadas på grund av att den skickats oförsiktigt förlorar du ångerrätten. Om returen kommer bort på vägen till oss, ersätter vi inte förlorad försändelse.

För ej uthämtade paket debiteras 200 kr

 

Hämta själv hos oss,

Vill du har produkterna samma dag finns det möjlighet att hämta dessa på vårt lager/kontor. Men säkerställ alltid genom kontakt med oss, så att vi kan ta emot dig på bra vis. (Vi bjuder gärna på en fika!)