Småfolk flyttar in!

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet.

Nova Star

Nova Star vill göra kläder som barnen verkligen vill använda. Inte kläder man slänger längst in i garderoben. Märket står för bra kvalité och skön design. Plagg som håller tvätt efter tvätt. Kläderna ska kunna gå i arv mellan flera barn. Vi älskar vår natur och vill kunna fortsätta att njuta av den tillsammans. Det är en av anledningarna till att vi verkligen tror på återanvändning och som gör att vi inte vill vara ett konsumtionsmärke i första hand, utan ett märke som värnar om miljön på detta sätt.

Nova Star är ett familjeföretag som drivs med mycket livskvalité, kärlek och en stark vilja för att nå de mål och drömmar som finns.

Nova Star grundades 2004 i Stockholm av Helena Orlenius.

Modéerska Huset

Modéerska Huset gör mode för lekande, fantiserande, fantastiska barn, med massor av handritade mönster i mjuka färger. Det är bekväma plagg med skön passform och gott om fickor att lägga småprylar i... Merparten av kollektionerna är unisex. Varför? Därför att det är så smart och ekonomiskt; plaggen kan alltid ärvas mellan syskon eller lämnas vidare till vännernas barn! Dessutom finns det ju ingen anledning att göra kläderna olika eftersom alla barn har samma behov.

Miljövänligt håller i längden! Modéerska Huset producerar snygga, exklusiva barnkläder utan onödig miljöpåverkan. Plaggen produceras i 100% certifierad ekologisk bomull som fått växa utan tillförsel av gifter och skadliga bekämpningsmedel. Vidare används tryckfärg och infärgning som är miljövänliga. Varför ekologisk produktion? Dels för barnens skull. Barns hud är tunnare och känsligare än vuxnas och mer mottagliga för gifter. Men kanske framför allt för miljöns skull och för att alla de människor som är del av produktionen ska må bra och vara friska.

Produktionen sker på en liten rättvis fabrik i Turkiet i Izmir. Den ekologiska bomullen är från samma region och växer precis utanför Izmir, vilket minimerar transporterna. Turkiet är välkänt för sin fina bomullskvalitet.