Vill du ha tips, idéer eller svar på dina frågor om storlekar, material, ursprung eller kanske vill veta mer om tillverkningen av ett visst plagg?

Vi erbjuder vad vi kallar för "Personlig E-handel". Med det menar vi att du som kund alltid är välkommen att kontakta oss för att få hjälp. Vill du ha tips om storlekar, färger, material eller hjälp med att plocka ihop kläder som passar bra ihop? Du som kund kan alltid kontakta oss innan, under och efter köpet. Vi guidar dig gärna genom köpet på telefon om du önskar. Kontakta oss så bokar vi en tid, då går vi i lugn och ro igenom dina önskemål och krav.

Vi vet att störst inte alltid är bäst, vi är tillräckligt stora för att erbjuda ett stort, väl utvalt sortiment, men framför allt är vi tillräckligt små för att ta hand om våra kunder på ett vis man normalt sett inte upplever när man handlar på Internet.

Alla vill ha nöjda kunder - det är en självklarhet! Men vi vill försöka nå upp till en nivå där vi i alla led jobbar med kundservice som ledord, vårt mål är att överraska våra kunder positivt varje gång.

Kontakta oss här eller slå en signal på

031-309 99 00